How to Make Salmon Yakizuke 鮭の焼き漬けの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓ (serves 1) 1 piece of Salmon, lightly salted 1 tsp Sake All Purpose Flour Long Green Onion (28cm/11”) ½ Bell Pepper, cut into bite size pieces Vegetable Oil - Marinade - 1 tbsp Sake 1 tbsp Mirin 1 tbsp Vinegar ½ tbsp Yuzu Juice or any type of sour citrus juice Dashi Kombu Seaweed (5x5cm/2x2”) Dried Red Chili Pepper, sliced into rings ¼ tsp Soy Sauce You might also enjoy ... Easy Baked Salmon http://ift.tt/1IRCE4l Fruit Sandwiches http://ift.tt/1yYvcnZ http://ift.tt/11N90qP http://ift.tt/14FYu9Y http://ift.tt/14at5bL http://ift.tt/14at7As http://ift.tt/1xchB68 ※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪ <材料>1人分 鮭(振り塩):1切れ 酒:小1 小麦粉 長ねぎ(細め):28cm ピーマン(一口大):1/2個分 サラダ油 [調味液] 酒:大1 みりん:大1 酢:大1 ゆず果汁:大1/2 出し昆布:5㎝角 赤唐辛子輪切り しょう油:小1/4
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