Saturday, November 28, 2015

Paella with Japanese Rice (Spanish Recipe) パエリアの作り方 日本のお米を使ったレシピ



How to Make Paella パエリアの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓ (serves 2) 180ml Japanese Rice (6.1 fl oz) 4 Large Prawns 80g Boiled Octopus, thinly sliced (2.8 oz) 1 Squid with skin removed, cut into rings 100g Chicken, cut into bite-size pieces (3.5 oz) ½ Red Bell Pepper, cut into 1cm thick strips 5 String Bean Pods, cut in half 2 tbsp White Wine ¼ tsp Saffron soaked in 50ml of water for over 20 minutes ¼ tsp Paprika Powder 1 Large Garlic Clove (chop the half of the clove.) 50g Onion, chopped (1.8 oz) 100g Tomato, coarsely chopped (3.5 oz) 2 tbsp Olive Oil ¼ tsp Salt ½ tsp Bouillon Powder ½ Lemon * Be sure to use an oven-safe pan or pot if it is placed in the oven. You might also enjoy ... Oyster and Pork Kimchi Nabe https://youtu.be/-eqdZ9KUCuQ Coconut Macaroons https://youtu.be/D2yKLrpOXjM http://youtube.com/cookingwithdog http://ift.tt/14FYu9Y http://ift.tt/14at5bL http://twitter.com/cookingwithdog http://ift.tt/1xchB68 ※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪ <材料>2人分 米(無洗米):180ml (普通の米でも大丈夫です) 赤えび:4尾 ゆでだこ(薄切り):80g いか(皮むき胴の部分輪切り):1ぱい分 鶏肉(一口サイズ):100g 赤パプリカ:1/2個(1㎝幅) さやいんげん:5本(半分に切る) 白ワイン:大さじ2 サフラン:小さじ1/4(水50mlに20分以上浸ける) パプリカパウダー:小さじ1/4 にんにく(大):ひとかけ(半分はみじん切り) 玉ねぎ(みじん切り):50g トマト(粗みじん切り):100g オリーブオイル:大さじ2 塩:小さじ1/4 顆粒コンソメ:小さじ1/2 レモン:1/2個 ※オーブンに入れる場合はオーブン対応の鍋やフライパンを使用してください


from Cooking with Dog https://www.youtube.com/watch?v=j9CefAEYQxg

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